Het lijkt wel alsof André Hazes de voorbije jaren alleen maar vijanden heeft gemaakt en veel ruzie heeft gehad. Ook zijn voormalige tekstschrijver Bram Koning is boos op André. Hij werd van de ene dag op de andere aan de kant geschoven.

Bram kent André door en door en kan aan zijn reacties aflezen wanneer André het niet naar zijn zin heeft. Zo weet hij ook dat André en de vrouwen niet altijd een goeie combinatie is, maar dat Monique wel een goede invloed op hem had.

“André wordt erg rustig door Monique. Ik zag het in Ahoy. Dat zal iets zijn wat zij heeft en al die andere dames niet. De een is nog mooier dan de ander, dus wat dat betreft heeft hij een uitstekende smaak, maar persoonlijk heb ik het gevoel dat hij bij Monique zijn rust vindt”, zegt Bram in Weekend.

Bram uitte de voorbije weken zijn kritiek over André in Weekend, omdat hij behoorlijk boos is op wat André hem heeft gelapt. Hem aan de kant schuiven zonder enige uitleg, dat kan voor Bram echt niet.

Volgens sommigen is het Bram gewoon te doen om het geld dat hij nu misloopt en zou hij zich beter zorgen maken om de zanger zelf.

“Ik heb dat inderdaad gelezen op het juicekanaal Life of Yvonne. Ik moest echt lachen. Dat meisje van Coldeweijer kraamt wel meer onzin uit. Het draait helemaal niet om het geld. Dat slaat nergens op.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl