Dat het nooit meer goed komt tussen Roxeanne Hazes en Rachel Hazes, daar lijkt niemand nog aan te twijfelen. Ook tussen André Hazes en Rachel Hazes lijken de brokken niet meer te lijmen.

Tussen André en Roxeanne daarentegen lijkt het wel weer goed te komen. Patty Brard bevestigt namelijk dat er opnieuw contact is tussen broer en zus.

Rachel Hazes is dan weer sinds een aantal jaar bezig met het schrijven van een boek. Daarin zal ze ongetwijfeld haar kant van het verhaal willen vertellen wanneer het gaat over de vete tussen haar en haar dochter.

Of dat boek er ook komt, dat is nog de vraag. Op 10 februari 2024 opent Rachel haar zaak brasserie Casa Hazes in Spanje en dat moet een feestelijke gebeurtenis worden. Al zullen haar kinderen daar niet aanwezig zijn.

Onlangs liet Roxeanne haar spullen ophalen uit het huis van haar moeder, schrijft Party. Ze wilde ook de spullen van haar broer laten ophalen, maar daar gaf Rachel geen toestemming voor.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.