Maar André heeft daar weinig zin in

Rachel Hazes en vader Jan van Halen leefden heel wat jaren op voet van oorlog met elkaar. Geen van beiden had ooit gedacht dat het ooit nog zou goedkomen. Maar daar kwam tijdens de concertreeks van ‘Holland Zingt Hazes’ duidelijk verandering in.

Tijdens de concertreeks was ook vader Jan uitgenodigd en leek het wel alsof alles weer koek en ei was tussen de twee. Al hebben sommige mensen daar toch hun bedenking bij en vrezen ze ervoor dat Rachel met een charmeoffensief bezig is.

En dat is misschien wel nodig na de hele erfeniskwestie rond de erfenis van wijlen André Hazes. Want waarom zou Jan eerst niet welkom zijn en nu plots wel.

Opvallend is ook dat Jan de grootste vijanden van zijn dochter volgt. Hij volgt niet alleen Monique Westenberg, maar ook zijn kleindochter Roxeanne Hazes, die niet aanwezig wilde zijn tijdens de concerten.

Het is nog maar de vraag of Rachel dat zomaar accepteert, of dat ze misschien helemaal niet op de hoogte is van dat alles.

En ook André Hazes heeft Jan nog niet aanvaard op sociale media, wat misschien ook verdacht kan zijn, gezien Jan zijn grootvader is.

Al zou het misschien wel kunnen dat Jan niet in het nieuwe en positieve leven van André lijkt te passen. “Het grootste cadeau dat ik mijzelf kon geven was het afgelopen jaar. Waar ik aan mijzelf kon werken. Mijn leven onder controle kon krijgen en dat wat ik kapot had gemaakt, kon proberen fixen.”

Pittig detail: heel wat jaren geleden heeft André Hazes Jr het horloge van zijn eigen vader moeten kopen van niemand minder dan zijn eigen grootvader, Jan. Wij kunnen best begrijpen dat André niet meteen staat te springen om de band met zijn opa terug nieuw leven in te blazen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.