Rachel Hazes heeft al een turbulent leven achter de rug. Ze moest al heel vroeg haar partner zanger André Hazes afgeven en ook met haar kinderen liep haar relatie niet altijd even vlot. En alsof dat nog niet genoeg was, kreeg ze ook de nodige problemen met mensen uit haar omgeving.

Zo maakte haar voormalige beste vriendin Marieke van Beek bekend dat Rachel een zelfmoordpoging achter de rug had. Iets wat nooit openbaar had mogen worden.

Maar Marieke was bij meer betrokken dan enkel het bekend maken van die zelfmoordpoging. Zij en Rachel zijn verwikkeld in een rechtszaak en er lijkt geen einde aan te komen.

Maar Marieke gaat niet vrijuit door het bekendmaken van die zelfmoordpoging en daar wordt ze nu flink op aangerekend, schrijft Story.

Zo’n informatie was geheim en had ze nooit naar buiten mogen brengen. Ook daarvoor spande Rachel een rechtszaak aan tegen van beek en die uitspraak is nu gegeven.

“De rechtbank heeft in niet mis te verstane bewoordingen vastgesteld dat richting mevrouw Hazes onrechtmatig is gehand door haar voormalige werkneemster en haar voormalige advocaat, door vertrouwelijke informatie naar buiten te brengen”, vertelt Rachels advocaat aan Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.