In september liet Samantha Steenwijk weten dat ze niet langer voor ‘RTL Boulevard’ zou werken en dat ze een andere weg in slaat. Volgens Steenwijk zou dat ‘uit elkaar gaan’ als goede vrienden zijn gebeurd en is er niks meer aan de hand.

Maar kwatongen beweren iets helemaal anders en geloven de uitspraken van Samantha niet. Zo beweren een aantal collega’s bij ‘RTL Boulevard’ dat de rel rond de dieetpillen met Yvonne Coldeweijer niet zo verstandig was en er toch iets mee te maken heeft.

Party citeert Rob Goossens die werkt bij ‘Boulevard’: “Ik had het laten gaan”, waarop Luuk Ikink hem aanvult: “Ik deel dat gevoel en moest toegeven dat ik het alweer vergeten was.”

En het lijkt wel alsof Samantha voor niemand nog goed kan doen. Want ook haar knuffel met Lil’ Kleine op de première van de theatertour van Tino Martin viel niet in goede aarde.

Lil’ Kleine werd in februari veroordeeld tot een werkstraf van 120 uur wegens zinloos geweld. Dat Samantha knuffelt met iemand met zo’n slechte reputatie, werd haar niet in dank afgenomen. Zo noemde Yvonne Coldeweijer haar een hypocriete trien.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl