De rechtszaak tussen Rachel Hazes en Roxeanne Hazes, Marieke van Beek en Robert Arjan Israël loopt nog steeds. Maar Rox lijkt er haar weinig van aan te trekken. Zij is nog op geen enkele zitting aanwezig geweest en dat vindt Rachel een beetje respectloos.

“Ik kan alleen zeggen wat ik zelf zou hebben gedaan in haar geval: ik was er wel geweest het wordt nu makkelijk afgedaan doordat er een verklaring werd voorgelezen van Rox. Ze hadden er blijkbaar moeite mee om zelf te komen. Maar ze had er geen moeite mee om heel lelijke dingen over haar vader en mij te zeggen bij ‘Beste Zangers’”, zucht Rachel in Party.

Het is ondertussen drie jaar geleden dat Rachel haar dochter nog heeft gezien. Ze had er zich al op voorbereid dat ze haar zou terugzien tijdens één van de zittingen.

“Echt voorbereiden op zo’n weerzien, kun je niet. Bovendien ben ik een type dat altijd alles maar gewoon op zich af laat komen. Ik bereid zelden iets gedetailleerd voor. Het loopt toch altijd anders af dan je vooraf had gedacht.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.