Marco Bakker heeft goed nieuws

ByLisa Paulussen

28 september 2023
Foto: Showbizzsite.nl

De zoon van Marco Bakker woont in Amerika en dus ziet de zanger hem niet zo vaak. Zo’n viertal maanden was de relatie van zijn zoon net gedaan, maar gelukkig heeft Bakker nu groot nieuws.

“Het is weer aan! Het is kennelijk een soort knipperlichtrelatie en ik bemoei me daar niet mee. Hij is daar ook niet zo open over. Wat dat betreft is hij vrij gesloten. Maar al is hij inmiddels vijftig, het is nog steeds mijn kind”, lacht Marco in Weekend.

Op diezelfde leeftijd als van zijn zoon moest Marco het al zonder vader stellen. Hij werd amper 69 jaar oud.

“Ik was halverwege de dertig toen hij overleed. Ik zat in Italië toen ik het bericht kreeg dat hij ineen was gezakt. Het was meteen afgelopen. Een hartaanval.”

Het verlies van zijn vader was geen pretje, maar het heeft verder geen grote rol meer gespeeld in zijn leven. “Vanaf die leeftijd niet meer, maar ik heb altijd wel veel van mijn vader gehouden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.