Waar Rachel Hazes is, is vuur. De vrouw van wijlen André Hazes lijkt van de ene ruzie in de andere te rollen en die heeft ze nu ook met de ex van haar ondertussen ex vriend Klaas Otto. Gracia Kraus barstte in woede uit toen hij en Rachel hun relatie bekend maakten.

Gracia Kraus was zo kwaad op haar ex-man dat ze zijn Instagram-account hackte en allerlei berichten ging posten waaruit zou blijken dat Klaas helemaal niet samen was met Rachel, maar wel nog altijd met haar. Party schrijft enkele van die berichten neer.

“Nooit ruil ik mijn vrouw in voor die hazenwind die hopeloos op zoek is naar een man en mij nu gebruikt. Ik hou van Gracia Kraus.” Maar daar liet Klaas het niet bij en hij schepte meteen duidelijkheid. Hij liet meteen weten dat zijn ex zijn telefoon had gehackt en wou graag misverstanden vermijden.

Maar niet alleen Gracia was woest, ook Klaas’ dochter Melissa ontplofte van woede. Zij liet weten dat haar vader zelf bij Gracia was weggegaan en dat zij hem smeekte om terug te komen. Melissa liet ook meteen weten geen contact meer te willen hebben met haar.

Heel wat drama daar dus in Nederland. Maar de relatie tussen Klaas en Rachel is dus ook alweer voorbij. Nadat ze nog een innig kussende foto posten op Instagram, gaat Rachel weer als vrijgezel door het leven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS