De relatiestatus van Rachel Hazes gaat van ‘het is ingewikkeld’ naar ‘vrijgezel’. Ja, écht. Bij ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ zouden de programmamakers smullen van zo’n verhaallijn, maar we kunnen ons wel voorstellen dat Rachel Hazes er zelf niet mee kan lachen: het is over en uit tussen haar een Klaas Otto.

“In je leven kan je van alles doen , je kan naar links gaan , en je kan naar rechts gaan , je kan elk pad bewandelen , maar als je elke dag op zo’n pad iets mis in je leven , en een gevoel van liefde voor iemand , dan moet je toch dat gevoel gaan volgen , en mijn gevoel is voor een vrouw met de naam Gracia ❤️❤️”, schreef Klaas Otto vrijdag op Instagram bij een foto van hemzelf en zijn ex-vriendin Gracia. Of was het weer een hacker?

Enkele weken geleden verschenen er ook al berichten op de Instagram van Klaas Otto, die werden door Gracia geschreven. Zij zou namelijk de login van de Instagram van Klaas in haar bezit hebben. Zou natuurlijk kunnen, maar heeft Klaas dan geen verificatie ingeschakeld? Dat zou niet al te slim zijn. Of waren Gracia en Klaas toen toch gewoon samen?

Wie zal het zeggen? Feit is wel dat er nu enkele dagen na elkaar foto’s van hem en Gracia op zijn Instagram verschijnen. En zijn boodschap is een niet mis te verstane boodschap: hij en Rachel is verleden tijd.

Volgens Shownieuws heeft Rachel Hazes het nieuws bevestigd en zijn de twee als goede vrienden uit elkaar gegaan. “De fijne tijd die ik met hem, kinderen en de moeder van zijn kinderen had koester ik. Je moet daar dan verder ook niet te lang bij stil staan. Een nachtje onrustig slapen en weer over gaan tot de orde van de dag. Daar is mijn leven te leuk en mooi voor”, reageert Rachel bij Shownieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl