Tijdens het vorige seizoen van ‘Beste Zangers’ deed Roxeanne Hazes enkele straffe uitspraken over haar moeder en vader op televisie. Dat schokte heel wat mensen, maar ook vooral Rachel Hazes zelf. Zij kon haar oren niet geloven.

“Het zijn nogal beweringen geweest, de ze daar heeft gedaan. Dat wij Roxie bij nudisten brachten om op haar te passen. Dat ze tien jaar huilend het repertoire van haar vader heeft gezongen. Dat ik na et overlijden van haar vader negen maanden mijn kind zou hebben verwaarloosd”, herhaalt Rachel nog eens in Party.

Daar is allemaal niks van waar, als we Rachel mogen geloven. Al ontkent ze niet dat ze het niet erg moeilijk heeft gehad met het overlijden van André.

“Maar er is niets mis met een werkende moeder, toch? As mijn kinderen uit school kwamen, waren ze gewoon netjes bij mij op de zaak. Daar was een soort woonkamer en daar werd gewoon gekookt. Ik liet ze absoluut niet aan hun lot over. Ik ging ook niet elke week stappen of kwam niet elke week met een andere man thuis. Ik vind het nogal wat, dat zij die beweringen zo eventjes publiekelijk deed.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.