Rachel Hazes onthult in Weekend dat het best wel confronterend is om de musical ‘Hij Gelooft In Mij’ opnieuw in het theater te zien. Niet alleen ziet Rachel haar overleden man (gespeeld door Martijn Fischer) terug in de musical, ook haar overleden moeder Friedel van Galen (gespeeld door Annick Boer) is erin te zien. Rachel onthult hoe dat aanvoelt…

“Dat is best wel pijnlijk”, geeft Rachel Hazes toe in Weekend. “Dan zit je niet alleen om André maar ook om je moeder te huilen”, onthult Rachel in het weekblad. Het overlijden van haar moeder had dan ook een enorme impact op Rachel…

Friedel overleed in 2009 op amper 63-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. “Als je moeder komt te overlijden, schuif je sowieso een plekje door, want je bent geen kind meer”, aldus Rachel Hazes in Weekend. “Dat is heel gek. En het is nog steeds moeilijk…”

“Ik mis mijn moeder nog iedere dag”, geeft Rachel Hazes toe. Heeft Rachel zelf angst voor de dood omdat haar moeder zo vroeg gestorven is?

“Dat is het gekke, ik ben helemaal niet bang voor de dood”, vertelt Rachel Hazes in Weekend. “Ik ben wél altijd bang voor de weg daarnaartoe, ik zou het heel eng vinden om te stikken of zo.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS