De vakantiepark bewoners zijn niet te spreken over zijn gedrag

Wat is er toch allemaal aan de hand bij Peter Gillis? Enkele weken geleden werd er nog door de voorzitter van de bewonersvereniging van vakantiepark Parelstrand zijn beklag gedaan over hoe iedereen slachtoffer werd van Peters machtsmisbruik en nu is ook de relatie tussen Peter en Nicol over and out.

Bewonersverenigingvoorzitter Hans Nieuwkerk vertelt het volgende in Story: “Ik durf het bijna niet te zeggen, maar je schaamt je bijna dat je op een park van Peter Gillis staat.”

En daar heeft Hans een goede reden voor. Voor het tweede jaar op rij is de helft van het park gevuld met asielzoekers. Mensen waar ze weinig last van hebben, maar die wel afgesloten leven van de buitenwereld door de lange rij hekken die aanwezig zijn.

“Het lijkt wel een strafkamp. Het vakantiegevoel overheerst hier niet. Peter verdient ook flink aan die asielzoekers. ‘We gaan zorgen dat er een overdekte voorziening voor asielzoekers op het park komt’, had hij nog beloofd.”

Die voorziening is er nog niet gekomen en de kans lijkt klein dat die er ook ooit zal komen. En dan is er nog de energiecrisis.

Ook de bewoners van Parelstrand merken een stijging van de prijzen, ondanks dat hen beloofd werd door Peter dat dat niet het geval zou zijn.

“Peter heeft vorig jaar een mail gestuurd met de belofte dat de energieprijzen waren vastgesteld en niet veranderd zouden worden. In augustus werden de prijzen echter flink opgehoogd. We weten niet of hij een langdurig contract had afgesloten of dat hij net zoals veel anderen, is geconfronteerd met de verhoogde prijzen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl