Ze zouden er niks van merken

Peter Gillis is niet goed bezig, zoveel is duidelijk. De bewoners van vakantiepark Parelstrand, waar hij eigenaar van is, zijn het beu.

Zij pikken het niet langer dat er zo’n gebrekkige en vaak oneerlijke communicatie is van Peters kant uit, zoals rond de energieprijzen.

“Peter beloofde ons dat wij niks zouden merken van de stijging van de energieprijzen. Maar plots werden we toch geconfronteerd met verhoogde prijzen en we hebben geen idee waarom. Wat me daar gigantisch aan stoort, is dat hij de prijs over een heel jaar met terugwerkende kracht verhoogde”, zegt Hans Nieuwkerk, voorzitter van de bewonersvereniging van vakantiepark Parelstrand.

De bewoners kunnen Peter op geen enkele manier bereiken en hebben een brief geschreven om bezwaar aan te tekenen tegen de verhoogde energieprijzen.

“Ik heb nog steeds geen reactie gehad. Je voelt je enorm machteloos. Peter legt alles naast zich neer. Hij doet en laat maar. Je kunt niets. Ja, je kunt naar de rechter. Maar hij heeft diepere zakken dan wij.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.