Waarschijnlijk weet iedereen het ondertussen wel al, maar Peter Gillis en Nicol zijn al een tijdje geen koppel meer. Na de beschuldigingen van huiselijk geweld is er nu dus een definitief einde aan de relatie gekomen.

Toch wil Peter zijn verhaal nog eens doen in Story. “Die zaak komt nog een keer voor. Nicol heeft onder ede een verklaring afgelegd. Ik heb die verklaring niet gelezen, ik hoor straks wel wat erin staat. Ik was er zelf bij, dus ik weet wel wat er gebeurd is.”

Zolang de zaak niet is voorgekomen, wil Peter niet vertellen wat er die avond exact is gebeurd. Al blijft hij wel bij het feit dat hij Nicol niet heeft mishandeld.

“Ik heb ook best veel verdriet gehad van de breuk met Nicol. Dat deed me veel pijn. We zijn vijf jaar samen geweest, maar het ging niet meer en we zijn als goede maatjes uit elkaar gegaan. Op een gegeven moment koos ze haar eigen weg. In het begin spraken we elkaar nog wel, maar de laatste tijd is het contact veel minder.”

Nicol lijkt minder de treuren onder de breuk, want ze heeft sinds enkele weken een account op de erotische website OnlyFans. “Wat ik vind van haar nieuwe lieven? Ze is oud en wijs genoeg. Iedereen heeft zijn of haar manier om geld te verdienen, als zij het zo wil doen: prima!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.