Heugelijk nieuws voor Peter Beense want hij is grootvader geworden. De kleine Rocky werd een tijdje geleden geboren en grootvader Peter is door het dolle heen. Hij kon niet wachten om zijn kleinzoon te ontmoeten en reisde in één ruk door naar Spanje, waar Rocky werd geboren.

Na een turbulente tijd voor zijn dochter Melanie en haar vriend Casper, lacht het geluk hen nu weer toe. Al bleef het wel door hun hoofd spoken dat het net zoals bij de vorige zwangerschap grondig fout kon gaan.

“Melanie stond wel onder controle en niets wees erop dat het niet goed was, maar toch… Maar nu Rocky er is, kunnen we allemaal opgelucht ademhalen”, zegt Peter in Story.

En alsof het niet mooier kan, kan het voor Peter zeker nog een pak mooier. Rocky werd immers ook naar hem vernoemd. Hij kreeg als tweede naam Pedro, de Spaanse versie van Peter.

“Dat maakt mij trots. We wisten al dat ze een zoontje zouden krijgen, maar pas na de geboorte hoorden we zijn naam.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.