Een relatie hebben van 27 jaar of langer, je komt het jammer genoeg nog zelden tegen. Presentator Paul de Leeuw is al zo lang samen met zijn man Stephan en er lijkt nog lang geen einde te komen aan hun liefdesgeluk.

“Stephan is mijn klankbord. Toen verschillende programma van mij het minder goed deden, heb ik wel even met mijn man gezeten of dit misschien wel het einde van mijn televisiewerk is”, vertelt Paul in de Podcast van Rob Kemps.

Paul mag dan wel een erg zeker man lijken, ook hij moet toegeven dat zijn onzekere kantje soms de bovenhand neemt.

“We zitten in een hele andere tijd, maar de nieuwere manier van tv-maken is niet helemaal mijn ding. Ook mijn zoon zegt weleens: “Je bent helemaal niet populair meer. Over een jaar hoort niemand meer van je’”, schrijft Party enkele uitspraken neer.

Zowel Stephan als hun twee kinderen hebben niks met het vak dat Paul uitoefent. Maar ze steunen Paul wel in alles wat hij doet. “Misschien is de manier zoals ik tv maak wel helemaal verleden tijd…maar op de vlucht gaan voor kritiek, dat nooit!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.