De fans van Jaap Reesema zijn dolblij. Vandaag verschijnt het tweede album van de zanger en daar kijken heel wat mensen ongetwijfeld heel erg naar uit.

Maar is het nu Jaap Reesema of Jake Reese, mensen raken er niet altijd nog wijs uit. En daarom een verduidelijking. Momenteel is Jaap vooral actief als Jaap Reesema en ligt zijn ‘Jake Reese’ project voorlopig even in de kast.

En dat vindt de zanger best jammer. “Ik vind de dancewereld namelijk heel leuk. Het gaat allemaal veel sneller en je kunt internationaal werken met mensen zonder dat je elkaar allemaal hoeft te zien in een studio”, klinkt het bij Jaap in Party.

Reesema vindt het geweldig dat zo’n liedje de wereld overgaat en vindt het dan ook jammer dat hij er momenteel weinig tijd voor vindt.

“Maar ik sluit niet uit dat ik dat ooit weer oppak, het kan prima naast elkaar bestaan. Maar ik moet dan wel blijven schrijven en dat doe ik simpelweg nu niet. Ik schrijf alleen voor mezelf. En voor de rest gaat mijn tijd in andere dingen zitten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl