Wie graag in de villa van Patty Brard wil gaan wonen, heeft zijn ultieme kans gemist. Patty en haar man Antoine zetten hun villa te koop voor zo’n 2.250.000 euro en is eindelijk verkocht geraakt.

Op de woning rust een hypotheek van 1,5 miljoen euro en daardoor wacht er op het koppel een erg mooie winst op de villa, schrijft Party.

De villa werd verkocht voor minder dan de vraagprijs, maar dat vindt het koppel niet erg. Ze maakten nog steeds een winst van 600.000 euro.

En dat bedrag zal ongetwijfeld gebruikt worden om te investeren in een nieuwe woning, waar het koppel volop naar op zoek is. Maar voor nu moeten ze dus eerst afscheid nemen van hun prachtige villa waar ze jarenlang hebben gewoond.

De koper van de villa kan alvast erg blij zijn met zijn aankoop. De villa telt maar liefst zeven kamers, waaronder vier slaapkamers en twee badkamers en heeft vier woonlagen. Er is ook een mooie open keuken en een prachtig uitzicht over Amstel. En als extraatje bevinden zich nog een sauna, jacuzzi en zwembad in het souterrain. Niet slecht!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.