Net op het moment dat we dachten corona helemaal los te kunnen laten, kent de pandemie een heropflakkering. Mensen komen weer steeds vaker in het ziekenhuis te liggen of raken besmet met het virus zonder erg ziek te zijn.

En dat merkt ook de moeder van Patricia Paay. Zij verblijft in een verzorgingstehuis waar de maatregelen sinds kort weer zijn aangescherpt.

Patricia postte op Instagram een foto waarop ze alweer een mondkapje draagt, schrijft Party. “Daar gaan we weer! Covid is dus toch nog niet over. Het doet mij weer denken aan vorig jaar. Bij mijn moeder in het tehuis zijn de maatregelen weer flink aangescherpt. De ouderen en kwetsbaren lopen toch weer meer risico als in de zomerperiode”, schrijft Paay bij de foto.

Ook de moeder van Patricia lijkt het maar moeilijk te begrijpen waarom alle strenge voorwaarden opnieuw mogelijk zijn. Al probeert ze om te blijven lachen.

Maar Patricia kan niet ontkennen dat ze zich ook regelmatig zorgen maakt om haar moeder. De schrik zit er goed in om haar te verliezen. “Ze is 96 jaar en wij zijn dankbaar dat zij nog bij ons is en wij beseffen ook heel goed dat zij in de laatste fase van haar leven zit. Dus wij genieten van haar zolang het ons nog is gegund.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.