Je huwelijk zien stranden na 35 jaar, het is nooit leuk. Ook voor Matthijs van Nieuwkerk en zijn ex-partner Karin Munster was het een harde klap om te verwerken. Die scheiding is ondertussen netjes afgerond.

Nochtans was de scheiding geen verrassing voor velen want Matthijs had al langer de reputatie van zijn vrouw te bedriegen met tal van andere vrouwen. Karin gaf hem steeds het voordeel van de twijfel, tot ze er niet meer onderuit kon.

Maar gelukkig voor Matthijs bleef hij niet heel erg lang alleen en vond hij het geluk terug bij Martha Riemsma, voormalig hoofdredacteur van ‘De Twentsche Courant Tubantia.’ Het was zowaar liefde op het eerste gezicht.

Maar ondertussen moest er nog heel wat geregeld worden voor de scheiding tussen Matthijs en Karin, want er was nog steeds de verdeling van onroerende goederen. En dat is pas recent achter de rug, schrijft Party.

En die is alvast heel voordelig voor Karin. Zij krijgt een pand in handen met een waarde van een paar miljoen euro, zonder hypotheek. Matthijs krijgt dan weer Karins woonboerderij in Eefde. Een pand die Matthijs niet hoeft te betalen aan zijn ex.

In de akte staat namelijk het volgende: ‘Koper heeft de koopprijs aan verkoper voldaan middels schuldigerkenning. Verkoper heeft verklaard afstand te doen van het recht op ontvangst van de koopsom, onder de verplichting van de koper om een gelijk bedrag schuldig te erkennen wegens ter leen ontvangen gelden, hetwelk door verkoper wordt aanvaard.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.