Patricia Paay: “Het herstel gaat voorspoedig”

ByShowbizzsite.nl

21 november 2021
Foto: ANP

De afgelopen weken waren de updates die Patricia Paay vanuit het ziekenhuis gaf niet echt positief te noemen. Afgelopen week werd de zangeres opnieuw geopereerd en dat was de operatie van de hoop en het herstel. Patricia gaf een nieuwe update vanop haar ziekenhuisbed en die update is bijzonder positief.

”Het was even een paar dagen stil maar ik ben inmiddels geopereerd en ik moet zeggen dat ik mij echt onwijs goed voel. Ik hoop dat deze operatie de oplossing is voor alle problemen die ik de afgelopen weken gehad heb. Het herstel gaat voorspoedig en boven verwachting”, reageert de zangeres.

“Inmiddels mag ik weer uit bed, ik heb alweer met alle gemak gestaan en ook zelfstandig gelopen. Ik moet eerlijk zeggen dat het voelt als een verademing om wat meer bewegingsvrijheid te hebben. De artsen zijn bijzonder positief en ik ga er uiteraard weer voor duizend procent voor”, klinkt het vastberaden.

“Robbert heeft vanavond voor mij beneden in het ziekenhuis een heerlijk frietje met mayonaise gehaald en een ouderwets kroketje, dit eet ik normaal natuurlijk niet omdat ik echt van het koken ben maar ik heb er echt van gesmuld! Het was heerlijk”, besluit Patricia Paay.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen