Yvonne Coldeweijer laat weer van zich horen. Vrijdag heeft zij een nieuwe video vrijgegeven met alweer juicy verhalen. Yvonne geniet van de verhalen over Marco Borsato en Leontine, maar zij haalt vooral oude koeien uit de gracht tijdens de véél te lange video.

Sinds een tijdje zijn Leontine en Marco Borsato weer een koppel, tenminste dat laten zij op de sociame media uitschijnen. Volgens de ‘spionnen’ van Yvonne is er echter één en ander aan de hand.

“Ik heb begrepen dat dit een beetje van korte duur is geweest. Ze brengen het nu wel in de media alsof ze een beetje happy in love zijn, dat was vooral afgelopen zomer het geval. Want ik heb gehoord, van de buren van Leontine, dat Marco daar al heel lang niet meer komt, vermoedelijk al van half september niet meer. Dus, stront aan de knikker!”, stelt Yvonne in haar meest recente video.

Yvonne meent dat Marco een nieuwe affaire heeft, al zou die affaire al vijf jaar gaande zijn. “Wat een figuur, wat een vieze vent. Er zou een heel speciaal iemand in de fanclub van Marco zijn. De vrouw zou al sinds haar elfde fan zijn van Marco, ondertussen is zij een veertiger en best een mooie meid, eerlijk is eerlijk”, gaat Yvonne verder.

“En met die vrouw zou Marco volgens Yvonne tot vorige kerst een relatie gehad hebben. Net voor de feestdagen heeft hij dan ook een brief gestuurd”, vertelt Yvonne. Dat is dan de brief die Marco aan zijn zoon gegeven had met de vraag om de brief op het bed van Leontine te leggen.

Of dit zoveelste verhaal verteld door Yvonne waar is, is nog maar de vraag. Zij vertelt zaken die zij van haar ‘spionnen’ kreeg, nou daar kan iedereen zich achter verschuilen. Maar het kan natuurlijk ook de waarheid zijn, maar zouden Leontine en Marco écht zoveel moeite doen om voor de buitenwereld (en voor hun kinderen) te laten uitschijnen dat zij weer een koppel zijn?

Eerder had Mary, de moeder van Marco, in de media al verteld dat er allerlei leugens over haar zoon verteld en verspreid werden. Had Mary het dan over de verhalen die Yvonne de wereld in stuurt? Dat zou wel eens kunnen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl