Manon, de vrouw van Guus Meeuwis met haar 1m84 een pak groter dan Guus zelf die ‘slechts’ 1m75 is. Manon had altijd graag een man gehad die groter was dan haar en was er dan ook gerust in dat ze tijdens haar eerste ontmoeting met Guus niet verliefd op hem zou worden.

Maar dat was buiten Cupido gerekend. Manon en Guus werden stapelverliefd en de twee trouwden zelfs vorige zomer.

Maar Guus geeft ook zo zijn negatieve kantjes. Zo vindt Manon het verschrikkelijk dat hij tuba speelt. Dat vindt ze, zoals ze het zelf zo mooi zegt, libidokillend. “Ik vind het zelf nog steeds hartstikke leuk, maar op de een of andere manier wordt het thuis niet gewaardeerd. Dus doe ik het maar wat minder”, lacht Guus in Party.

Manon en Guus kunnen het goed met elkaar vinden, maar Manon wil Guus niet haar beste vriend noemen. En daar heeft ze een goede reden voor.

“Dat klinkt altijd zo s*ksloos. Natuurlijk is hij de eerste die ik bel als er iets is en ik kan met niemand zo hard lachen als met hem. Maar ik moet er niet aan denken dat we beste vrienden zouden zijn. Omdat het…tja, er komt iets bij wat je geliefden maakt. Gelukkig!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl