Maxime Meiland en Leroy zochten een nieuwe woning toen bleek dat hun huis in Noordwijk te klein was én vooral te weinig privacy bood. Maxime deed een bod op een herenhuis, maar werd toen met een ton overboden. Komt de verhuis in gevaar?

Zanger Alex van ‘Een Bossie Rooie Rozen’ onthult in Weekend dat Maxime en Leroy het herenhuis van zijn vriendin Rosette kochten. De Meilandjes brachten een bod uit, maar nadien kwam er iemand die maar liefst een ton meer bood…

“Nadat Roos (Rosette, red.) haar jawoord had gegeven voor de verkoop aan Maxime en Leroy, kwamen er kopers die een ton meer boden”, onthult zanger Alex in Weekend. “We konden nog wel terug, maar wij vinden: een man, een man, een woord, een woord.” Ook al was er nog niets getekend, de handen waren al geschud.

Uiteindelijk had het dus weinig gescheeld of Maxime en Leroy hadden hun nieuwe woonst door de vingers zien glippen. Toch blikken Alex en Rosette met een goed gevoel terug op de verkoop.

“Wij hebben er vrede mee. Het was gewoon goed. Roos is tevreden met het bedrag en nogmaals, ik vind: als je iemand iets toezegt, dan moet je het gewoon nakomen.” Bovendien voegt Alex er in Weekend aan toe dat Maxime en Leroy ook gewoon heel aardig overkwamen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS