Ze hadden geen goed contact

De concertreeks van ‘Holland Zingt Hazes’ zit er weer op, en het was alweer een groot succes. Duizenden mensen genoten van de nummers van Nederlands’ populairste zanger en iedereen zong luidkeels mee.

Brein achter deze concertreeks is niemand minder dan Rachel Hazes. Zij bracht op één van de concerten een opvallende gast mee: niemand minder dan haar vader: Jan van Galen. Dat weet Weekend te vertellen.

En dat is best opvallend, want Jan en Rachel hebben heel lange tijd op voet van oorlog met elkaar geleefd.

Ook Rachel is er altijd van overtuigd geweest dat de ruzie tussen haar en haar vader nooit meer zou goedkomen. Maar tijden veranderen, mensen veranderen en ideeën dus ook.

“Het voelt voor mij nu ook weer echt als één heel grote familie. Ook was ik trots dat mijn vader er eindelijk weer een keer bij was, want ik blijf tenslotte altijd zijn kleine meissie”, liet Rachel weten op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.