De Nederlandse actrice Olcay Gulsen ligt onder vuur na beweringen dat ze zich misdragen zou hebben tijdens opnames van het SBS6-programma ‘BN’ers In Het Ziekenhuis: Leren Van De Helden’. Zelf ontkent ze iedere beschuldiging die zogenaamde juice channels over haar geuit hebben. Dat kunnen we lezen in Party.

Zo wordt van Olcay door een anonieme bron beweerd dat ze zich negatief uitgelaten heeft over het loon dat zorgverstrekkers verdienen.

Naar verluid zou ze gezegd hebben dat ze nooit in de zorg zou willen werken, ‘want wat ze daar in één maand zou verdienen verdient ze nu op één dag.’ Ook zou ze – tussen opnames in – door haar tijdelijke collega’s gespot zijn terwijl ze met een e-smoker aan het roken was. Maar klopt dit wel?

Haar management ontkent alle beschuldigingen en ook het Rotterdamse Erasmus MC reageert ontkennend. Zo klinkt het in hun mededeling…

“Wij herkennen als Erasmus MC absoluut niet het beeld dat van Olcay Gulsen is geschetst en betreuren de uitspraken – waarvan de bron onbekend is – ten zeerste. We hebben de samenwerking steeds als bijzonder prettig ervaren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.