Zo jong en toch aan prijs gewonnen op het grote Televizier-Ring-Gala. Noa Vahle heeft het talent duidelijk van geen vreemden geërfd en krijgt daarbij alle steun van haar vriend Tim.

Noa heeft haar succes natuurlijk niet alleen te danken aan haar bekende moeder en oom en dat weet de presentatrice zelf ook. Ze bedankte iedereen uitvoerig in haar speech. Zo was ze de mannen van ‘Vandaag Inside’ niet vergeten.

“Als ik ze niet bedank, mag ik nooit meer langskomen”, lacht ze. “Dank je wel voor de weerbaarheid die jullie bij mij hebben gecreëeerd. En natuurlijk de kans om als 22-jarige naar een WK voetbal te gaan, want dat is altijd al een droom geweest”, citeert Weekend.

Vahle is ook presentatrice Hélène Hendriks erg dankbaar. Ook zij heeft veel voor de jonge vrouw en haar carrière betekent.

“Ik kijk als jonge voetbalfan enorm naar je op en om van je te kunnen leren, vind ik een eer. Dus dankjewel”, besluit ze haar speech.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.