Noa Vahle kreeg een tijdje geleden de prijs voor ‘Aanstormend Talent’ en daar is ze erg blij mee. Noa is erg in haar sas met het werk dat ze doet en ze zal nog vaak langs het veld te vinden zijn.

“Ik heb al veel dingen mogen doen, maar ik heb ook gezegd: als je naar een WK gaat, wil je naar nog een WK en nog een WK”, lacht ze in Weekend.

Het was voor Noa de eerste keer dat ze naar het Televizier-Ring-Gala mocht gaan en daar mocht ze natuurlijk ook over de rode loper.

“Ik vind de rol van vragen stellen leuker dan de vragen beantwoorden. Het geeft mij een ongemakkelijk gevoel en de nodige zenuwen. Maar ik heb geluk dat ik mijn vriendje Tim aan mijn zijde heb.”

De verslaggeefster heeft alleen maar lovende woorden over voor haar vriendje en zijn rol in hun relatie. “Het is gewoon heel fijn om iemand te hebben die stabiel naast je is. Daar kun je altijd op terugvallen, mee reflecteren, advies aan vragen. Het is heel fijn om een echt persoon bij je te hebben.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.