Nieuwe rol voor Pamela Teves

Foto: Brunopress.nl

Het is weer tijd voor nieuw bloed in de populaire reeks ‘GTST’. Pamela Teves zal haar intrede maken in de reeks om er een tijdelijke gastrol te spelen.

“Ik blijf er ongeveer tweeënhalve maand in. Sommige schrijvers ken ik nog van ‘Onderweg naar Morgen’ en die schreven de rol met mij in gedachten. Mijn foto hing aan de wand toen ze bezig waren”, vertelt ze in Weekend.

Pamela mocht de laatste jaren vaak de gemenere rollen spelen en dat is ook nu een beetje het geval. “Min personage is geen doetje, maar ze heeft ook een zachte kant. Ik was wel wat nerveus voor mijn eerste dag op de set. Gelukkig duurde het maar één dag voor ik weer in mijn oude ritme zat.”

Teves had veel over voor de rol, want ze kwam er speciaal voor terug uit Thailand. Daar woont ze met haar vriend Wanchai. “Ik heb wel met hem overlegd voor ik zou terugkeren. Het voelde een beetje als verraad om meteen weer weg te gaan”, lacht ze.

De afgelopen jaren had Pamela vier lange relaties, maar was ze nooit getrouwd. “Ik zag heel vaak vrouwen die, van zodra ze een ring om hun vinger kregen, veranderden tegenover hun partner; Daar schok ik van. En ik vreesde ook elke keer een echtscheiding en alle ellende die dat met zich meebrengt. Nu kon ik de relatie gewoon beëindigen zonder allerlei juridische kwesties.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.