Een tijdje geleden kocht de familie Meiland een pension in Noordwijk. Dat pension kreeg de naam Code Rosé en zal verbouwd worden in het nieuwe seizoen van ‘Chateau Meiland’. Maar er is iets heel vreemds aan de hand. Martien Meiland is namelijk niet de eigenaar van het pension.

Martien en zijn familie staan er om bekend graag huizen, villa’s en pensions te kopen. Al dan niet om er zelf in te gaan wonen of te verbouwen. Maar het is toch dochter Maxime die de kroon spant op vlak van verhuizen.

Nadat Maxime en Leroy in hun villa in Noordwijk gingen wonen, besloten ze na enkele weken alweer om te verhuizen. Hun oog viel op een luxe villa met zwembad van maar liefst 2,3 miljoen euro.

Maar nu is het dus pension Code Rosé die alle aandacht trekt. Het pension was reeds verkocht aan een vastgoedbedrijf en dat koopcontract werd in juli 2022 getekend. Toch lijkt het nu dat Martien Meiland de eigenaar zijn van het pension. Hoe kan dat, vraagt Party zich af.

Toen bekend raakte dat het vastgoedbedrijf het pension eigenlijk wou slapen om er appartementen op te plaatsen, zijn de Meilandjes in actie geschoten en zijn zij beginnen onderhandelen. Toch is Martien nog altijd niet de officiële eigenaar.

De eigenaar is Renkeland B.V. Maar u raadt het al: de eigenaar van Renkeland B.V. is niemand minder dan Erica Meiland. Martien is slechts bestuurder van de holding en staat zakelijk buitenspel. Iets wat Erica ook later bevestigt aan Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.