Wanneer je dochter een relatie begint met een bekend persoon die een eigen realityreeks heeft, dan word je automatisch zelf ook een beetje bekend. Zo ook de ouders van Nicol Kremers, de ex-partner van peter Gillis.

“Zij zijn vooral geschrokken van alles wat er gebeurd is. Zij wisten natuurlijk van niets. Ze zijn vanuit Spanje terug in Nederland gekomen. Ze willen ook niet meer terug naar Spanje. Mijn vader heeft prostaatkanker, dus daar gaat ook veel aandacht naar uit”

Nicol probeert haar leven weer op te bouwen zonder Peter en heeft net een nieuwe woning gevonden. Zo hoopt ze ook meteen dat haar kinderen terug contact met haar willen.

“Vanwege het wangedrag van Peter werd dat niet meer als een veilige leefomgeving beschouwd. Op het moment dat mijn kinderen van me werden afgepakt, heeft Peter me eruit getrapt en had ik ook geen woonplek meer, niks. Ik had ook geen geld. Maar ik moest wel proberen terug op eigen benen te staan.”

De hele situatie verwerken, dat zal nog even tijd kosten. Maar hopelijk komt het ook met haar kinderen goed. “Ik mag ze al 4,5 maand niet zien. Ik ben er nu voor aan het vechten om ze terug te krijgen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.