5 jaar lang waren Nicol Kremers en Peter Gillis erg gelukkig samen. De twee zijn nu uit elkaar en dat blijft een bittere pil voor Nicol. Zij gaat binnenkort nog een aangifte doen tegen Peter wegens mishandeling.

Ook de kinderen van Peter hoort of ziet Nicol niet meer. En ook met het personeel van de vakantieparken heeft ze geen contact meer.

“Ik wil hen ook niet in gevaar brengen dat ze hun baan kwijtraken als Peter erachter komt dat ze contact met mij hebben Want zo zit meneer Gillis ook in elkaar: als iemand nog contact heeft met mij, kan dat directe gevolgen hebben voor die mensen. Die zijn ook bang om hun werk te verliezen”, zegt Nicol in Party.

Nu houdt Nicol zich vooral bezig met haar account op OnlyFans, Instagram en TikTok. Waar ze regelmatig filmpjes op plaatst.

“En ik word ingehuurd op feesten en bruiloften om dingetjes aan te kondigen of te presenteren. Ook mijn eigen webshop www.bynicolleke.nl loopt goed.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.