Peter Gillis lijkt Nicol Kremers al lang vergeten te zijn, maar omgekeerd is dat zeker niet zo. Zij doet opnieuw aangifte tegen Peter en zij is nog volop de breuk aan het verwerken.

“Ik maak een moeilijke tijd mee. Ik zit nog in het verwerkingsproces van de nare relatie die ik achter de rug heb. Peter heeft mij mishandeld en daar ga ik aangifte van doen. De gevoelens van pijn en angst heb ik heel lang diep weggestopt. Maar nu we de aangifte aan het voorbereiden zijn, komt dat allemaal weer omhoog. Dat maakt het er niet makkelijker op”, zegt Nicol in Party.

In de nieuwe afleveringen van ‘Massa is Kassa’ wordt er nog vaak over haar gesproken. Maar zelf kijkt Nicol niet naar de nieuwe afleveringen.

“Dat er nog veel over mij gepraat wordt, had niet gehoeven. Ik kijk niet, maar ik keek ook niet toen ik er wel nog in zat. Nu kijk ik niet omdat het te pijnlijk is. Bij de opnames moest ik natuurlijk opgewerkt, leuk en aardig doen, terwijl ik me zwaar ongelukkig voelde.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.