Nick Schilder en zijn vrouw Kirsten zijn al vele jaren samen en hebben samen drie gezonde en gelukkige kinderen. Voor de buitenwereld lijken ze een gedroomd koppel, maar ze moeten toegeven dat ze ook hun relatieproblemen hebben.

“Ik voel er weinig voor om een soort perfect plaatje te schetsen. Ook wij hebben weleens ruzie, alleen zijn we heel direct waardoor de lucht snel geklaard is”, geeft hij toe in Party.

Maar Nick geeft ook snel toe dat het heel vaak zijn schuld is als het eens fout gaat tussen hen twee. In enkele zeldzame gevallen ligt Kirsten aan de basis van de ruzie.

“Het heeft gewoon heel vaak met mijn agenda en mijn drive te maken. Ik ben daarnaast ook een echte man, die soms helemaal geen zin heeft om te praten na een lange dag en die met zijn gedachten totaal ergens anders is als zijn partner iets vertelt. Dat is bij mij niet anders.”

Maar hij probeert eraan te werken en probeert er op te letten. En hij heeft zo zijn eigen manieren om zijn missers goed te maken. “Hij heeft dan stiekem een oppas geregeld voor de kinderen en dan neemt hij me geregeld mee eten naar een restaurant, heerlijk!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.