Het zijn spannende tijden voor Nick Schilder. In april staat hij voor de laatste keer samen met Nick op het podium en daarna begint hij volop aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven: een solocarrière.

Maar toch moet Nick er ook over waken dat hij niet dezelfde fouten als vroeger maakt. “Het is mijn valkuil om me te verliezen in mijn werk, maar daar ben ik alert op. Ik heb door de jaren heen geleerd om op tijd op de rem te trappen. Elf jaar geleden zat ik al eens tegen een burn-out aan en dat wil ik niet nog een keer meemaken”, vertelt hij in Story.

Nick krijgt ongetwijfeld veel steun van zijn grote liefde Kirsten, met wie hij al zeventien jaar gelukkig samen is. Samen hebben ze drie kinderen en hebben ze hun handen vol met hun gezin.

“We hebben weleens tegen elkaar gezegd dat het tien heftige jaren waren. Het wordt op een gegeven moment wel tijd om dan ook weer echt aandacht voor elkaar te hebben. Nu onze kleinste op school zit, is het eindelijk tijd voor elkaar.”

Nick en Kirsten hebben eindelijk weer wat meer structuur in hun leven waardoor ze zich ook kunnen focussen op andere zaken en vooral elkaar. En dat goede voornemen zijn ze in ieder geval van plan om waar te maken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.