René Froger is altijd graag in het gezelschap geweest van zijn kinderen en kleinkinderen, ook op vakantie. Onlangs trokken ze met z’n allen met de camper naar Engeland en er reisde een cameraploeg met ze mee.

“We gaan al vaak genoeg zonder cameraploeg weg, dus het was niet erg dat ze een keertje mee waren. Daarbij komt: we zijn niet anders met een camera op ons gezicht. Op een gegeven moment denk je er niet eens meer aan. Alleen die kleintjes moesten er de eerste dag even aan wennen, die wilden nog weleens dwars door het beeld heen lopen”, lacht Froger in Veronica Superguide.

Hoewel de familie eerst graag naar Amerika wilde, is het toch een reis naar Engeland geworden. Het plan werd veranderd door de jongste reiziger in het gezelschap.

“Scottie zou elf maanden zijn tegen de tijd dat we gingen. Zo’n lange reis en een jetlag met zo’n kleintje, dat zagen Danny en Do niet zitten. Logisch, dat begrepen we ook meteen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.