Je gezondheid is het dierbaarste wat je bezit. Die uitspraak gaat zeker op voor Nadia Moussaid en haar verloofde Geert Broertjes. In Weekend lezen we hoe ze te kampen kregen met gezondheidsproblemen.

Het koppel zat in een fase van hun leven dat kindjes zich aandienden en waren daar ook volop mee bezig, maar toen kreeg Geert drie jaar terug het verdict darmkanker.

“Ik was de dag voor hij werd opgenomen nog in datzelfde ziekenhuis geweest voor een check-up, om te zien of er iets een zwangerschap in de weg kon staan”, begint ze haar verhaal.

Vervolgens kreeg ieder volgend ziekenhuisbezoek een wrange nasmaak. “We gingen daar oorspronkelijk naartoe om samen een kindje te maken, maar plots lag hij daar, proberend om te overleven, vechtend met de dood”, zegt ze aangedaan.

De constante confrontatie met de ziekte van haar verloofde stemde haar bedroefd en ze vroeg zich af of ze dat nog wel langer aan kon. “Als het heel de tijd over ziektes, kanker en het ziekenhuis gaat, dan ga je bijna extreem hangen aan alles wat met het leven te maken heeft. Op een bepaald moment dacht ik zelfs: ik wil eigenlijk misschien wel bij hem weg. Maar ik wilde natuurlijk gewoon weg uit die situatie, niet van de persoon”, licht ze toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl