Montana Meiland en Dirk Hoogstraten zijn ondertussen zo’n vijf maanden uit elkaar en lange tijd werd er gehoopt en gespeculeerd over een verzoening. Maar die lijkt er dan toch niet te komen.

Vlak na de breuk was het vooral voor Dirk erg moeilijk om Montana te zien. Wat niet abnormaal is wanneer je 8 jaar bent samen geweest en je een toekomst samen voor ogen had.

“Dirk en ik hebben gelukkig nooit ruzie gehad en dat zorgt ervoor dat we nu echt als vrienden met elkaar kunnen om gaan. En vooral omdat we ook zakelijk aan elkaar verbonden zijn, is dat heel belangrijk”, vertelt Montana in Story.

Maar Montana is duidelijk: een verzoening op liefdesgebied komt er niet meer. Ondertussen staat Montana ook niet meteen open voor een nieuwe liefde, al denkt ze liever niet aan daten.

“Dat lijkt me zoveel gedoe. Ik heb het al druk genoeg. Wat dat betreft lijkt ik wel erg op mijn moeder. En wat mijn kinderwens betreft, ook die is even gaan liggen. Ik heb geen partner en zonder man wil ik geen kinderen. Misschien is mijn kinderwens minder groot dan die van mijn zus. Maxime is een geboren moeder, maar ik weet niet of ik dat ben.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl