Een tijdlang heeft André Hazes volop ontkend dat hij een drankprobleem had. Dat hij ook verslaafd was aan drugs, dat was volgens de zanger ook helemaal niet waar. Volgens hem waren het gewoon de mensen die er een probleem mee hadden dat hij dronk.

“Dat maak je jezelf dan jarenlang wijs. Mensen om je heen trekken aan de bel en ik dacht: het is nu halftwaalf ’s middags, ik drink toch niet? Tot je beseft: ik had nu dood moeten zijn. Als je dat dan overleeft, dan is dat het teken om het nu goed te doen. Jongen, je krijgt een laatste waarschuwing”, getuigt André in Het Belang van Limburg.

Toen André eindelijk zijn probleem toegaf, was dat toch tot grote opluchting van sommige. Zijn partner Monique Westenberg brak toen André zijn probleem toegaf.

“Ik moest onze zoon van school halen en had geappt: Moon, ik kan Dré niet halen, ik bel je straks.’ Een paar uur later stond ik op het vliegveld en belde ik haar: ‘Ik ben een paar maanden weg, ik ga afkicken.’ Ze stortte in. Het enige wat ze zei was: ‘Eindelijk’.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl