Er is al heel wat gebeurd tussen Monique Westenberg en André Hazes. Ze waren enkele jaren een koppel, kregen een zoon samen en ze gaf hem verschillende kansen nadat André toch voor een andere vrouw koos. Maar ondertussen lijken de plooien te zijn glad gestreken en Monique feliciteert André graag met zijn verjaardag op Instagram.

Ze post een lieve foto van André in een innige omhelzing met haar hond. “Het leven is een treinreis en daar stappen door de jaren heel veel personen in en vaak ook weer uit. Jouw trein zat de afgelopen 28 jaar in de fastlane. Alle coupés bomvol met energieën en prikkels. Meestal was jij de machinist, soms hing je wankelend uit de ramen en er zijn ook keren geweest dat je bijna voor je eigen trein lag. Zoals afgelopen jaar. Gelukkig ontdekte je ein-de-lijk de handrem en ben je begonnen aan de reis naar jezelf. Je hebt, voor je dit nieuwe levensjaar in gaat, veel wagonnetjes losgekoppeld en daarmee veel patronen en personen achter je gelaten. Je mag ontzettend trots op jezelf zijn en de stappen die je maakt. Het is dapper dat je de cirkel nu écht doorbreekt en daarmee jezelf en onze zoon de toekomst geeft die jullie verdienen. Ik ben dankbaar voor en trots op de groei die je doormaakt.
Deze reis, met en naar jezelf, is het grootste kado aan jezelf. De mensen die belangrijk voor je zijn, reizen met je mee in jouw trein. Halte voor halte. Happy Birthday”, schrijft ze bij de foto.

We hebben ontzettend veel bewondering voor Monique dat ze haar ex André nog zoveel liefde en warmte toedraagt na alles wat er is gebeurd. Maar we wensen de twee ook alle geluk toe en André vooral een gelukkige verjaardag.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl