Monique Westenberg, de ex van André Hazes (of toch niet?) heeft jarenlang voet bij stuk gehouden. Kleine Dré mocht zijn oma Rachel Hazes niet zien. Maar André zorgt nu toch voor verandering.

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer houdt haar volgers regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen tussen Rachel, Monique en André, en bovendien is ze ook nog een keertje goed bevriend met Roxeanne Hazes.

Roxeanne en Rachel zijn al enkele jaren niet meer de beste vrienden, met als gevolg dat Rachel ook haar kleinzoon Fender, de zoon van Roxeanne, nog nooit heeft gezien.

Wie dan wel weer goed bevriend zijn, zijn Monique en Roxeanne. Zij spreken regelmatig af en laten de twee neefjes regelmatig met elkaar spelen. En dat is elke keer dolle pret, schrijft Party.

Het is nog maar de vraag hoe Roxeanne zal reageren als Monique een ontmoeting tussen haar zoontje en Rachel zal toestaan. Want zo zet ze misschien wel de vriendschap tussen haar en Roxeanne op het spel. Aan de andere kant dreigt ze zo André te verliezen. Benieuwd welke keuze Monique zal maken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.