Vrijdag bracht Luca Borsato – ja, zoon van…. – zijn debuutsingle uit. Plots dook zijn vader op de sociale media op, hij maakte reclame voor het nummer van zijn zoon. En ook de moeder van Luca heeft besloten om haar sociale media te gebruiken om het werk van haar zoon te promoten.
“Als moeder vind je altijd dat je kind getalenteerd is, maar om van dichtbij te mogen zien hoe je kind zijn passie achterna gaat en echt zo dichtbij zichzelf blijft en dit helemaal ontwikkeld is onwijs bijzonder. ♥️”

“’Private Party’ is een boodschap van hoop, geruststelling, dat het oké is om kwetsbaar te zijn en dat het goed is om de tijd te nemen, om stil te staan en keuzes te maken die goed en kloppend zijn. Dit raakt mij ontzettend omdat ik hier veel in herken en dat onze zoon hier over zingt en zich kwetsbaar durft op te stellen emotioneert me enorm”, reageert Leontine.

“Jouw naam Luca, betekent “licht’ en jij mag nu je eigen plek in ’t licht opzoeken.
Uiteraard ben ik onwijs trots op jou om wie je bent, op dat jij echt doet wat je hart je ingeeft, dat je dit doet met je beste vrienden Adin en Emiel waarmee je een geweldig team vormt en omdat het gewoon een hele goede plaat is…..”, besluit Leontine.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl