Monique Smit schept duidelijkheid over ruzie met broer Jan

Foto: Brunopress.nl

De roddel gaat al langer de ronde dat Monique Smit ruzie zou hebben met haar broer zanger Jan Smit. De zangeres heeft geen idee waar die roddel vandaan komt, maar wil voor eens en altijd duidelijkheid scheppen.

“Ik word zo moe van die roddels. En ik denk dat we al hebben kunnen zien dat Jan er ook moe van wordt. Mensen willen gewoon altijd dat het niet goed gaat, ik weet niet wat dat is. Maar echt, als het effectief zo zou zijn, had ik nooit naar de première van ‘2 kleine kleutertjes’ geweest. Het is namelijk naar een idee van Jan gemaakt.”

Maar Monique gaat nog even verder in Weekend. “Het is gewoon onzin. Ik denk dat het al een jaar of vier geleden in het nieuws is gekomen en ze blijven er maar over doorgaan. Maar ik wil er niet teveel energie in steken. Jan en ik weten hoe het zit. Zolang wij beter weten, ga ik lekker mijn eigen gangetje.”

Monique heeft een goede ban met haar broer Jan en ze kunnen veel aan elkaar kwijt. Een complimentje op tijd en stond moet kunnen. “We zeggen meestal dat het goed is. Als het niet goed zou zijn, dan zouden we dat niet zo snel tegen elkaar zeggen. Maar dat kunnen we ook niet zeggen, want het is gewoon altijd goed.”

Maar ondanks hun goede relatie moet Monique ook toegeven dat ze niet weet of ze wel altijd zo eerlijk zou kunnen zijn tegen Jan. “Als ik het echt niet leuk zou vinden, weet ik niet of ik dat zou kunnen zeggen. Je bent sowieso toch trots op al het werk dat erachter zit. En andersom precies hetzelfde.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.