Monique Smit heeft al twee kindjes, twee jongens en daar komt binnenkort een derde kindje bij. Dit keer is ze in verwachting van een meisje. En daar kijken haar grote broers nu al naar uit.

Zo fantaseert ze wel eens over het feit dat haar dochter misschien ooit wel verliefd wordt op één van de vrienden van haar oudere broers

De zangeres weet wat het is om een oudere broer te hebben en ze weet hoe het gaat. “Als je broer met zijn vrienden thuiskomt, vind je dat stoer als jonger zusje”, lacht ze in Weekend.

Monique is zo’n acht maanden zwanger, maar blijft werken op het podium. Al heeft ze wel haar eisen gesteld.

“Ik heb gezegd: ‘Tot twaalf uur en niet later’. Soms kom je om vier uur ’s nachts thuis, helemaal bekaf, en dan moet je de volgende dag de kindershow doen, dat gaat niet meer. Ik heb wel twee uitslapers als kinderen, anders was er misschien ook wel geen derde gekomen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.