Het lijkt goed te gaan met Leontine Borsato. De gewezen ex van Marco Borsato is nog altijd erg gelukkig samen met haar nieuwe liefde John Huiberts, en dat ondanks de vele roddels die over hem de ronde doen.

Als we Yvonne Coldeweijer mogen geloven dan is John een echte casanova.  Hij zou drie kinderen hebben bij een andere vrouw en vlak voor hij een relatie begon met Leontine zou hij nog met zijn ex op Ibiza hebben gezeten.

En die ex voelt zich stevig in de steek gelaten door John. Na een relatie van 5 jaar liet hij zijn ex achter om naar Leontine te trekken en met haar een nieuwe relatie te beginnen.

En dat ze zich in de steek gelaten voelt, steekt ze ook niet weg. Op haar sociale media verschijnen regelmatig veelzeggende foto’s. Zo ook eentje van twee vuilniszakken waar twee uitgebloeide gladiolen uit hingen.

Ook de commentaar erbij liegt er niet om. “Ik weet nooit precies hoe je je gevoelens moet omschrijven en ineens zie je dan hoe je je voelt”, citeert Party. Het is duidelijk dat de ex zich duidelijk in de steek gelaten voelt en dat ze er alles behalve blij mee is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.