Erica en Martien Meiland zitten niet stil. Ze springen van het ene project naar het andere en proberen elke keer weer iets op de kop te tikken dat ze kunnen verbouwen. Elke dag een kijkje nemen op Funda behoort dan ook tot hun dagelijkse gewoontes.

“We kijken daar ook op voor onze dochter Montana en schoonzoon Dirk, die een huis willen kopen. En toen kwam er plots een pension voorbij. Heel leuk en kleinschalig. We gaan er negen slaapkamers realiseren, en hopen eind mei open te gaan”, begint Martien in Story.

De verbouwingen zullen uiteraard gefilmd worden en getoond worden in ‘Chateau Meiland’ en de familie heeft al een naam klaar voor hun pand: Code Rosé.

“We gaan zelf voor het ontbijt zorgen en als familie rouleren. Ik doe bijvoorbeeld drie ochtenden, Maxime en Erica twee en Montana één. We hadden al eerder een pension op het oog in Noordwijk, maar die vrouw vroeg de hoofdprijs. We hadden het idee dus wel al langer.”

Code Rose ligt voor de familie Meiland om de hoek in Noordwijk en het is ook erg handig dat het pension dicht bij de winkel van Montana ligt. “Dus ik denk dat er veel mensen een nachtje bij ons willen logeren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl