Het leven staat niet stil, ook niet bij de Meilandjes. De bekende familie vertrok een paar jaar geleden uit hun chateau in Frankrijk en keerden terug naar Nederland. De enige die achterbleef, was hun huishoudster Nadège. Onlangs kwam het tot een reünie tussen de familie en hun trouwe hulp. We lezen er meer over in Weekend.

Toen ze enkele jaren terug de beslissing maakten om definitief vaarwel te zeggen aan hun vertrouwde kasteel, viel dat zwaar bij de Meilandjes. Ze hielden van hun kasteel en van de streek, maar wilden toch graag weer terug op Nederlandse bodem zijn.

Dus pakte Martien en konsoorten hun koffers en lieten Frankrijk achter zich. Hun huishoudhulp Nadège kwam wat later plots zonder werk te zitten doordat ze had af te rekenen met gezondheidsproblemen.

Het contact verwaterde de afgelopen jaren. Nadat ze hen een mailtje stuurde om hen te condoleren met het verlies van hond Bommel, was Martien daar erg van aangedaan. Hij nodigde haar uit om samen Pasen op hun chateau te vieren, maar door omstandigheden kon dat niet doorgaan.

In mei 2022 was het dan eindelijk zover. Erica en Martien waren een paar dagen in Frankrijk om de laatste zaken rond de verkoop van het chateau rond te maken. Ze nodigden Nadège uit en zowel zij als de familie genoten ervan om elkaar nog eens terug te zien en herinneringen op te halen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl