Misschien is het daar nog iets te vroeg voor, maar het weekblad Party stelt zich wel vragen omtrent de aanwezigheid van Jeroen Rietbergen in de buurt waar Linda de Mol woont.

Nadat Jeroen Rietbergen van grensoverschrijdend gedrag bij ‘The Voice Of Holland’ werd beschuldigd, nam hij het vliegtuig richting Verenigde Staten alwaar hij in behandeling gegaan zou zijn. Nashville was de bestemming, er doken zelfs beelden op van de locatie waar Rietbergen in behandeling zou zijn geweest.

Maar sinds een tijdje is Jeroen weer in het land, dat schreef Yvonne Coldeweijer eerder al. Je kan van Yvonne schrijven en denken wat je wil, regelmatig heeft zij het toch bij het rechte eind en is de waarheid in haar video’s op haar sociale media terug te vinden. Of dat ook deze keer zo is?

Volgens Coldeweijer werd Jeroen Rietbergen al een aantal keer in de buurt van Linda de Mol gezien. Party vraagt zich af waarom Rietbergen opnieuw voor Bussum kiest en niet in zijn geboortestreek gaat wonen? Het voedt in ieder geval de geruchten.

Vooral het gerucht dat Linda en Jeroen weer contact zouden hebben. Niet meteen contact hebben in de betekenis dat zij weer een stel zouden zijn, maar wat niet is, kan misschien snel wel gebeuren. Wordt zonder twijfel vervolgd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl