Je doorbraak te danken hebben aan een giftige relatie, je kan slechtere dingen overhouden aan een stukgelopen relatie. Zangeres Meau is sinds enkele maanden ontzettend populair dankzij haar nummer ‘Dat heb jij gedaan’.

Het nummer was zelfs zo’n succes dat ze er Edison voor won en dat ze een platina plaat in ontvangst mocht nemen voor de verkoop van het nummer in Nederland. Een succes waarvan Meau nooit had durven dromen.

“Het nummer is erg persoonlijk. Het gaat over een relatie die ik had toen ik een stuk jonger was. Nu weet ik dat het een giftige relatie was. Om daarmee om te gaan heb ik ooit een tekst geschreven met de titel ‘Dat heb jij gedaan’”, vertelt ze aan Story.

Meau had nooit het plan om het nummer uit te brengen, maar omdat vrienden het nummer zo goed vonden, bezweek ze toch aan het idee. “Ik vond dat echt doodeng, want nu weet iedereen wat ik op jonge leeftijd heb meegemaakt. Dat is heftig.”

Maar gelukkig heeft Meau het verleden achter zich kunnen laten en heeft ze veel te danken aan haar vriend Jesper de Jonge. “We hebben elkaar vier jaar geleden ontmoet en door hem weet ik nu wat echte liefde is. Een jaar geleden besloten we te gaan samenwonen. Het is heel mooi om deze reis met hem te maken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.