Maxime Meiland praat in Weekend openhartig over het moederschap en haar twee dochtertje Claire en Vivé. Hoe is het om als 26-jarige twee kinderen op te voeden?

“Het leeftijdsverschil tussen Vivé en Claire is wel zo groot dat Claire ook een soort moedertje aan het spelen is”, onthult Maxime in Weekend. “Verder voelt het heel natuurlijk.” Al krijgt ook papa Leroy complimentjes…

“Lee kan het naar mijn idee nog wel beter dan ik”, geeft Maxime toe in Weekend. “Hij heeft veel geduld en is wat verzorgender.” Of er nóg kindjes op komst zijn?

“Ik heb het gevoel gekregen dat we nu met twee kindjes echt een gezin zijn. Het is nu meer compleet”, aldus Maxime Meiland in Weekend. Ook de verhuis naar hun nieuwe miljoenenvilla zorgde voor dat gevoel…

“Leuk”, klinkt het enthousiast bij Maxime over de verhuis naar hun nieuwe thuis. “Het is echt een niveau hoger, zo voel ik dat. het is groter, echt een familiehuis, en het heeft alles wat je zou kunnen wensen”, maakt Maxime in Weekend de vergelijking met hun vorige woning.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS